Vain muutama viikko ja vuosi 2018 on käsissämme ja käynnissä. Megatrendit tulevat muokkaamaan maailmaa entisestään ja yritykset ja työelämä muuttuvat megatrendien myllerryksen mukana. Digitaaliset palvelut mahdollistavat mahdottomankin – elämme siis todella mielenkiintoisia aikoja.

Vuosi 2017 on ollut positiivisesti haastava ja innostanut meitä eteenpäin: kehittymään ja kehittämään, inspiroimaan ja inspiroitumaan. Nyt on aika, jolloin summataan kuluneen vuoden asioita yhteen, mutta ennen kaikkea suunnitellaan tulevaa. Piirretään tavoitteet ensi vuodelle ja määritellään stepit polun varrelle.

Erityisen tyytyväisiä olemme siihen, että asiakkaamme ja kumppanimme ovat luottaneet osaamiseemme ja olemme saaneet mahdollisuuden tehdä yhteistyötä monenlaisten eri yritysten kanssa. Ongelmien ja haasteiden ratkominen ja tavoitteisiin pyrkiminen on kaksin niin paljon tehokkaampaa! Erityisen kiitollisia ja ylpeitä olemme siitä, että yli 90% asiakkaistamme kertoi asiakastyytyväisyystutkimuksessamme yhteistyömme olleen odotusten mukaista ja jopa sen ylittävää. Kiitos luottamuksesta! Tulokset vahvistavat uskoamme digitaalisten markkinointitoimenpiteiden ja telemarkkinoinnin yhdistämisen toimivuuteen. Myös ensi vuonna mitattavuus, datan hyödyntäminen ja henkilökohtainen vaikuttaminen ovat Gainerin digiTele-ratkaisujen kärkenä.

Älykäs vuosi 2018

Kun markkinoinnin ja myynnin asiantuntijoilta kysytään markkinoinnin trendejä ensi vuodelle, nousee esiin vahvasti sisältömarkkinointi, asiakaskokemuksen merkitys ja onnistunut ja tehokas kohdentaminen. Itse vannon jatkossakin henkilökohtaisen, laadukkaan ja oikea-aikaisen kontaktoinnin voimaan ja datan hyödyntämiseen.

Panostamme jatkossakin digitaalisiin markkinointipalveluihin ja otamme ensiaskeleet keinoälyn hyödyntämisessä jo ensi vuoden aikana. Palveluvalikoimamme sisältää palveluita ja toimenpiteitä, joilla voimme vahvistaa asiakkaidemme loppuasiakkaille hyvän asiakaskokemuksen ja taata entistä tyytyväisempiä ja sitoutuneempia asiakkaita.

Haluan vielä jakaa kanssanne onnistuneen yhteistyömme vuodelta 2017. Ensi vuonna jaamme näitä tarinoita lisää.

Ensi keväänä otetaan käyttöön voimassa oleva EU:n tietosuoja-asetuksen edellyttämät vaatimukset. On tärkeää, että henkilötietojen käsittelyyn saadaan ajantasaiset pelisäännöt toimijoiden kesken. Tältä osin olemme tehneet kotiläksymme jo ajoissa.

Jatketaan avointa keskustelua. Sillä onnistuneen yhteistyön avain on molemminpuolinen luottamus ja avoin keskustelu, myös ensi vuonna. Hyvää ja rauhallista joulua ja iloa ja menestystä vuoteen 2018!