Gainerin hallitus saa vahvistusta sekä digitaalisiin kehityshankkeisiin että uusien muutosten läpivientiin, kun hallitukseen astuvat pitkän linjan ammattilaiset Maaretta Tukiainen ja Tero Tiainen.

Maaretta Tukiainen on tietokirjailija ja muutoskonsultti, joka on viimeiset kuusi vuotta fasilitoinut yritysten vaativia muutosprosesseja oman yrityksensä Moodit Oy:n kautta. Tukiainen toimi kymmenen vuotta Sub-kanavan johtotehtävissä ja oli myös MTV Median strategisen johtoryhmän jäsen. Kuluvana vuonna YLE TV1 esitti hänen juontamansa asiaohjelmasarjan 8 myyttiä työstä.

Tukiainen on myös kysytty moderaattori, puhuja ja vierasbloggaaja sekä pääkaupunkiseudun Lähitapiolan hallintoneuvoston jäsen. Hän kuuluu useisiin naisverkoistoihin sekä tulevaisuudesta kiinnostuneiden asiantuntijoiden Futures Specialists Helsinki -verkostoon. Vuosien saatossa hän on mentoroinut lukuisia toimitusjohtajia ja luovan alan yrittäjiä.

”On upeaa päästä mukaan Gainerin kaltaisen yrityksen hallitukseen, monestakin syystä. Gainerilla työntekijöistä välitetään aidosti ja heitä osallistetaan mukaan toiminnan kehittämiseen. Lisäksi yrityksen liiketoiminnan kasvu on siirtymässä vaiheeseen, jossa päästään hyödyntämään täysimittaisesti digitalisaation mahdollisuuksia. On todella mielenkiintoista päästä vaikuttamaan näköalapaikalta tulevien vuosien kehitykseen” kommentoi Tukiainen uusinta pestiään.

Tero Tiainen on markkinoinnin ja digitalisaation ammattilainen. Tiainen on toiminut muun muassa Omnicom Media Group Finlandin Chief Digital Officerina ja toimii kasvuyrittäjä Relevant Partner 4 Mediassa hallituksen jäsenenä.

”Gainer Oy ja samalla koko toimiala on digitalisaation murroksessa ja toivon, että omalta osaltani voin tuoda näkemyksiäni kuinka uusiutua ja selviytyä tästä murroksesta voittajana. Gainerissa on jo tehty hienoa kehitystyötä, johto on sitoutunutta ja työntekijät innostuneita – Hienoa päästä mukaan tähän matkaan.”

Toimitusjohtaja Mikko Laakson mukaan on hienoa saada Maaretan ja Teron kaltaiset ammattilaiset mukaan kehittyvän Gainerin hallitukseen. Heidän mukaantulonsa varmistaa, että meillä jatkossakin markkinoiden parhaat palvelut ja ihmiset myynnin ja markkinoinnin digiteleratkaisuihin.

Tervetuloa Maaretta ja Tero!