digiTELE

Gainer on tehnyt ammattimaista telemarkkinointia jo kolmen vuosikymmenen ajan ja oppinut matkan varrella yhtä ja toista henkilökohtaisen kontaktin ottamisesta ja kampanjoiden suunnittelusta, mittaamisesta ja myyjien valmennuksesta. Viime vuosina olemme yhdistäneet teleen yhä useammin uusia digitaalisia keinoja, sekä ennen soittoa, sen aikana että soiton jälkeen. Olemme ristineet näin syntyneen kokonaisuuden digiteleksi.

Väitän, että useimmissa tapauksissa digitelellä saadaan enemmän asiakkaita, pienempi poistuma ja edullisempi hinta per hankittu asiakas, kuin jos samaa kohderyhmää lähestyttäisiin ainoastaan telellä tai ainoastaan digimarkkinoinnilla. Tulevaisuuden voittajamarkkinoija osaa yhdistää nämä.

Yksi digitaalisen sisältömarkkinoinnin pioneereista, amerikkalainen Hubspot, puhuukin näppärästi jo Smarketingista (=Sales + Marketing), viitaten yhä suurempaan tarpeeseen integroida esimerkiksi sisältömarkkinoinnin luoma liidivirta saumattomasti myynnin toimintaan, yhteiseen järjestelmän, tavoiteasetannan ja seurannan kautta.

Muistelen, että integroidusta markkinointiviestinnästä ryhdyttiin puhumaan jo muutama vuosikymmen sitten. Nyt on hyvä aika viedä asia loppuun asti.

Haluatko keskustella tästä aiheesta? Soita 040 548 9511 tai jätä yhteydenottopyyntö.