Kohderyhmä on digiTelen avainasia ja sen kanssa me kaikki kipuilemme. Kuinka löytää juuri oikeat henkilöt ja yritykset, jotka ovat kiinnostuneita meistä. Yhtä tärkeää on se, mitä heille viestit ja sanot. Miten saat kiinnostuksen heräämään ja luot tarpeen toimintaan. Miksi lähtisin jäseneksi, lahjoittaisin, tapaisin tai ostaisin – mitä siitä saan? Hyvän mielen, arvokkaan tiedon, suoran hyödyn, ratkaisun ongelmaan?

Millä päädytään sanoista tekoihin? Miten saat vastapuolen kiinnostumaan asiastasi?  Argumentit juuri sinun kohderyhmällesi, brändisi tarina, edustamasi asia. Sanoilla ja äänenpainoilla on iso merkitys. Tutkitusti viestilläsi on vain muutama sekunti aikaa herättää kiinnostus; siinä kun onnistuu on aikaa sen jälkeen paljon enemmän.

Sillä miten sanot asiasi on merkitystä

Hyvä esimerkki siitä, miten äänenpainot muuttavat viestiä on sana ”jaaha”. Kokeilepa sanoa se innostuneesti tai täysin luovuttaneena huokaisten. Sama sana, täysin eri tulkinta/merkitys. Telemarkkinoinnin yksi vahvuus on vuorovaikutuksessa, hyvä markkinoija kuuntelee ja hyödyntää spiikkiäsi tilanteen mukaan. Telemarkkinoinnin avulla saat myös käyttöösi arvokasta tietoa, jota voit hyödyntää kehittäessäsi uusia argumentteja.

DigiTelen yhtenäinen punainen lanka tarjoaa parhaat tulokset

Suunnitelmallisesti tehtynä DigiTele on lyömätön yhdistelmä. Viestiketjun tulee olla katkeamaton ja punaisen langan tulee säilyä digimarkkinoinnin viestistä telemarkkinoinnin puheluun saakka. Jos teet esim. somekampanjan liidien keräämiseen, muistathan, että siinä olevan viestin, arvonnan, ohjauksen tmv. tulee liittyä sinun toimintaasi. Tarkoitushan on saada kiinnostus heräämään nimenomaan edustamaasi tuotetta kohtaan eikä esim. arvonnassa olevaa erillistä tuotetta kohtaan. Mieti siis aina tarkkaan miten arvontalahja/palkinto/kurssi tmv. liittyy juuri teihin. Kun liidit on lämmitetty, onkin vakuuttavan henkilökohtaisen kontaktin vuoro, ohjataan sanoista tekoihin! Lämmitä + vakuuta = onnistunut kampanja.